Úvod
Jídlo
Pití
Víno
Interiér
Kontakt
 
pasta, tagliatele
gnocchi, risotti
předkrmy   dezerty   přílohy
 
STEAKY NA LÁVOVÉM GRILU
(steaks)

Ke každému steaku na lávovém grilu jsme pro Vás vybrali ideální víno z naší nabídky
doporučujeme / we recommend: 
 
GRILOVANÝ STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ
200g, podávaný s restovanými paprikami rozpečenou bramborou se zakysanou smetanou
289,-
Chianti Classico Riserva
Shiraz Flerieu Heritage
 
VEPŘOVÉ BIFTEČKY
200g, z panenské svíčkové zabalené v anglické slanině, zapečené s mozzarelou na žampionové omáčce, podávané se smaženými bramborovými čtvrtkami a vařenou brokolicí
filet of sirloin covered in bacon, baked with mozzarella in mushroom sauce, served with potato quarters and boiled broccoli
235,-
Merlot Araucano
Viňa Requena Tinto Especial
 
KLOKANÍ STEAK NA GRILU
200g, podávaný s restovanými bramborami, s cibulí a provensálským kořením, pikantní zelenina
Kangaroo steak on the grill, served with roasted potatoes, onion and provincial spices and piquant vegetables
250,-
Barolo Azienda Giribaldi
Cabernet Sauvignon Gran Araucano
 
NOVOZÉLANDSKÉ JEHNĚČÍ KOTLETKY
250g, marinované v olivovém oleji se směsí čerstvých bylin, podávané s listovým špenátem a bramborovými rösti
New Zealand lamb cutlets marinated in olive oil with mixture of fresh herbs, served with fresh spinach and potatoes rösti
366,-
Pinot Grigio Valdadige
Chiaretto Bardolino rosé
 
FILET Z KRÁLIČÍHO HŘEBETU
200g, naložený s česnekem, bylinkami a feferonkami, přelitý thajskou omáčkou, podávaný špenátem plněnými půlkami brambor, zapečenými s mozzarelou
rabbit fillet, marinated with garlic, herbs and pepperoni, poured over with Thai sauce, served with potatoes filled with spinach, baked with mozzarella
268,-
Chianti 1998
Canada Mazán Crianza 95
 
STEAK Z KRŮTÍCH PRSOU
200g, podávaný s růžičkovou kapustou, parmskou šunkou a těstovinami Fiocchetti plněnými Gorgonzolou
steak from turkey breasts, served with Brussels sprouts, Parma ham and pasta Fiocchetti filled with gorgonzola
220,-
Chardonnay Araucano
Cabernet Sauvignon Gran Araucano
 
KUŘECÍ ŠPÍZKY
200g, na špejlích opečená kuřecí prsíčka, ochucená bazalkou, hřebíčkem a špetkou chilli, podávaná se zapečenými brambory s cuketou a zakysanou smetanou
chicken breasts baked on the skewers, flavoured basal, clove and chilli, served with baked potato with zucchini and sour cream
212,-
Gavi di Gavi 1999
Chiaretto Bardolino rosé
 
STEAK Z KUŘECÍCH STEHÝNEK
200g, marinovaný v barbecue koření, podávaný s hráškovým luskem po římsku, mandlemi a divokou rýží
steak from chicken wings marinated in barbecue sauce, served with peas pod, almonds and wild rice
198,-
Sauvignon Araucano
Canada Mazán 1999
 
STEAK Z KUŘECÍCH PRSÍČEK
200g s brokolicí a noky v sýrové omáčce z nivy a bazalky
steak from chicken breasts with broccoli and gnocchi in blue cheese sauce and basal
210,-
Sémillon - Sauvignon Ferieu Heritage
Merlot Araucano 1998
 
GRILOVANÁ KACHNÍ PRSÍČKA
200g marinovaná s čerstvým zázvorem, opečené švestky s mandlemi ve slanině, fritované bramborové čtvrtky ve smetanové omáčce
grilled duck breasts marinated with fresh ginger, roasted plums with almond in bacon, potato in american style in cream sauce
239,-
Chianti 1998
Cabernet Sauvignon Gran Araucano
 
KOTLETKY Z DIVOČÁKA MARINOVANÉ NA JALOVCI
200g, podávané s restovanými paprikami a opečenými brambory s cibulkou a provensálským kořením
boar marinated cutlets on juniper served with roasted peppers and roasted potatoes with onion and provincial spices
258,-
Barolo Aziende Giribaldi
Chianti Classico Riserva
 
GRILOVNÝ FILET Z ČERSTVÉHO LOSOSA
200g s krevetovou omáčkou a francouzskými bramborovými rohlíčky
grilled salmon with shrimps sauce and french potato rolls
263,-
Gavi di Gavi
Chardonnay Araucano
 
FILET Z ČERSTVÉHO TUŇÁKA
200g podávaný s baby karotkou a brokolicí, citrónovým máslem a francouzskými bramborovými rohlíčky
tuna fillet served with baby carrot and broccoli, lemon butter and french potato rolls
343,-
Canada Mazán
Sémillon - Sauvignon Ferieu Heritage
 

design: tominius